Autokoulu Hakalassa voit suorittaa seuraavat ajokorttiluokat

Opetuslupalaisille ja iäkkäille kuljettajille on tarjolla omia palvelupaketteja. Lisätietoja saat – yhteystiedot ovat tuossa oikealla.


AM-kortti

Eikös olisi kiva huristella mopolla? Kun suoritat meillä mopokortin, pääset toteuttamaan unelmaasi. Mopokortin tunnus on AM120. Mopoauto ei kuulu tuotevalikoimaamme ja siihen vaaditaan oma kortti AM121.

Kurssi onnistuu näppärästi, kun käyt neljä teoriatuntia netin kautta ja ajat pari tuntia käsittelyharjoituksia/ liikenneharjoitteita. Käyttöösi saat sähköisen oppimateriaalin, jolla voit harjoitella oman aikataulusi mukaan. Taitosi testataan teoriakokeessa ja käsittelykokeessa. Ajovarusteet löytyvät autokoululta. Meillä mopo-opetuksesta vastaa kokenut liikenneopettaja. Kurssit pyörivät keväästä myöhään syksyyn! Talvella alkavilla kursseilla voit käydä ensin teoriatunnit ja suorittaa teoriakokeen (ikäsi sallimissa puitteissa). Ajoharjoittelu aloitetaan vasta, kun maa on sulaa, eikä ole enää pakkasia.

Sivun alkuunAikataulutHinnastoIlmoittaudu kurssille

B-kortti

Oletko haaveillut vuosia siitä, ettei aina tarvitsisi ruinata muilta kyytiä. Autolla pääset näppärästi perille eikä huono kelikään haittaa. Lämppäri vaan päälle ja musa soimaan.

Voit toteuttaa haaveesi mukavasti suorittamalla B-kortin: 4 tuntia teoriaa, 10 tuntia ajoharjoituksia ja riskien tunnistamiskoulutus . Teoriatunnit voit suorittaa virtuaalisesti netissä. Ajotunnit voit aloittaa Nurmijärveltä tai Rajamäeltä. B-ajokorttikoulutus koostuu perusvaiheesta ja riskien tunnistamiskoulutuksesta.

Sivun alkuunAikataulutHinnastoIlmoittaudu kurssille

B-kortti • yhteisopetus

Yhdistä autokouluopetuksen ja kotiopetuksen edut.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT OPETUSLUPAOPPILAAN EAS-teoriatunnit! Voit yhdistää kotiopetuksen suuren ajo-opetusmäärän ja ammattiopetuksen kokemuksen. Saat autokoulusta neuvoja ja vinkkejä turvallisemman opetuksen järjestämiseksi.

Sivun alkuunAikataulutHinnastoIlmoittaudu kurssille

Syventävä vaihe

Riskien tunnistamiskoulutuksessa RT (aiemmin syventävä vaihe) saat lisää varmuutta ajamiseesi. Jos olet saanut ajokorttisi ennen heinäkuuta 2018, sinun tulee suorittaa tämä koulutus kahden vuoden kuluessa kortin saamisest

Riskien tunnistamiskoulutus (aiemmin syventävä vaihe) sisältää neljä tuntia nettiteoriaa, sekä neljä tuntia ajoharjoituksia.Yksi tunti ajoharjoituksista suoritetaan pimeälläajamisen simulaattorilla. Liukkaalla-ajamisen harjoitusta emme tee simulaattorilla, vaan haemme todellista tuntumaa ajoharjoitteluradalta.

Sivun alkuunAikataulutHinnastoIlmoittaudu kurssille

Pimeänajo

Pimeänajon suoritat ekologisesti simulaattorilla.

Meillä voit suorittaa kurssin ympäri vuoden pimeänajon simulaattorilla, joka löytyy mukavasti Nurmijärven pisteestämme.

Sivun alkuunAikataulutHinnastoIlmoittaudu kurssille

Autokoulu Hakala

Keskustie 4
01900 Nurmijärvi
• • •
Kiljavantie 3
05200 Rajamäki
• • •
puh 09 250 4830
GSM +358 40 5454 816

+ +

+ +

OPETUSLUVALLA OPISKELEVILLE: Ensimmäistä ajokorttia suorittavan EAS-teoriatuntipaketti vain 49€! (norm. 70€) Kurssit löydät "Ilmoittaudu kurssille"-palkista.

AUTOKOULUN TOIMISTO SIJAITSEE NURMIJÄRVELLÄ JA ON AVOINNA: maanantai-torstai klo 10.00 - 16.00. Lounasaikaan toimisto on hetken aikaa suljettu. Varmista paikallaoloni soittamalla ensin 09 2504830.


B-kurssille voit ilmoittautua heti täytettyäsi 16 v. ja pääset teoriakokeeseen kuukautta ennen syntymäpäivääsi. AM-kortin suorittamisen voit aloittaa puoli vuotta ennen 15v. synttäriä.